KÖP SVENSKT BOSTADSTILLSTÅND ONLINE

Det enklaste sättet att ansöka om uppehållstillstånd är att ansöka online. Våra tjänster är snabba och tillförlitliga, vi garanterar våra kunder giltigt uppehållstillstånd på bara sex arbetsdagar. Om du är medborgare i ett EU / EES-land och är anställd, egenföretagare, studerar eller har tillräckligt med medel för att försörja sig själv, har du rätt till bosättning i Sverige. Detta innebär att EU / EES-medborgare kan stanna i Sverige i mer än tre månader utan uppehållstillstånd. Om du uppfyller villkoren för uppehållsrätten har du automatiskt uppehållsrätt i Sverige och behöver inte kontakta Migrationsverket.

Men när du kommer in i Sverige måste du ha ett pass eller ett identitetskort som visar ditt medborgarskap.

Om du har familjemedlemmar som är medborgare i ett land utanför EU måste du ansöka om uppehållskort. För att din familj ska få uppehållskort måste du kunna bevisa att du uppfyller kraven för uppehållsrätt i Sverige genom arbete eller studier eller för att du har tillräckliga medel för att försörja dig själv och din familj. Kontakta korkorttillsalu.com och dina uppehållstillståndsproblem kommer att vara lösta och i tid

ANSÖK FÖR REGISTRERAD SVENSK BOLAGSTILLSTÅND ONLINE

Om du är schweizisk medborgare kan du flytta till Sverige för att arbeta, studera, starta eget företag eller till exempel leva på pension från ditt hemland. Om du vill stanna längre än tre månader behöver du uppehållstillstånd. Kontakta oss och ditt uppehållstillståndsproblem kommer att lösas och i tid garanterar vi ett giltigt uppehållstillstånd på högst sex arbetsdagar (www.korkorttillsalu .com) står till ditt förfogande.

Köp svenskt uppehållstillstånd online

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*